0879 909 777

Въпроси и отговори

Как да се регистрирам?

За да пазарувате в сайта е необходимо първо да се регистрирате. В горния десен ъгъл на Вашия екран има бутон Регистрация. Той ще ви отведе на страницата с форма за регистрация. Тук трябва да попълните всички полета и да потвърдете с бутона ПРОДЪЛЖИ. Ако сте вече регистриран клиент, логването става със Вашия е-mail адрес и парола през бутона ВХОД. Всички вече регистрирани потребители влизайки през своят акаунт могат да разглеждат и поръчват всички предлагани от нас стоки.

Съгласно Закона за защита на личните данни carnivalkids.com декларира, че ще използва предоставената от вас информация като име, адрес и т.н. единствено за целите на услугите, които ви предоставя, като вашите данни са напълно поверителни и няма да бъдат преотстъпвани на трети лица.

Как да направя поръчка на сайта?

В carnivalkids.com можете да направите поръчка по следните два начина:

Ако имате регистрация, влезте в профила си и изберете модел, цвят, размер и количество от желания артикул. Добавете го в пазарската кошница чрез бутон "КУПИ". Ако сте приключили с пазаруването, отидете в пазарската си количка кликнете върху бутона "КУПИ". Въведете Вашите данни за доставка и начин на плащане, който предпочитате и приключете поръката отново с бутона "ПОРЪЧАЙ".

Имате възможност да поръчате и без регистрация – Просто изберете артикул, цвят, размер и количество. Влезте в пазарската си количка, въведете информацията за доставка и контакт с Вас и натиснете бутон "ПОРЪЧАЙ".

При успешно направена поръчка ще получите email с данните за вашата поръчка. За по-бърза обработка на Вашата поръчка е нужно да попълните правилно данните за доставка и контакт. Наш консултант ще се свърже с Вас по телефона, само ако е необходимо допълнително уточнение по поръчката.

Каква е цената на доставка

Доставка само за 3.99 лв - за поръчки до 49.99лв

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА - за поръчки над 50.00лв

Какъв е срокът на доставка

Срокът за комплектуване на поръчката и доставка до посочения от клиента адрес е до 4 работни дни за големите населени место и до 6 работни дни в населените места, в които няма офис на куриерската фирма. Доставките се извършват с куриерска фирма ”СПИДИ“ всеки работен ден без неделя!

ГРАФИК НА СПИДИ ЗА ДОСТАВКИ В ЦЯЛАТА СТРАНА ПО ДНИ ОТ СЕДМИЦАТА:

Всеки ден от Понеделник до Събота
Айтос, Асеновград, Банско, Благоевград, Ботевград, Бургас, Бяла Слатина, Варна, Велико Търново, Велинград, Видин, Враца, Габрово, Горна Оряховица, Гоце Делчев, Димитровград, Добрич, Дупница, Елхово, Казанлък, Карлово, Карнобат, Козлодуй, Кърджали, Кюстендил, с. Леденис (склад), Ловеч, Лом, Монтана, Несебър, Нова Загора, Пазарджик, Перник, Петрич, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Самоков, Сандански, Свиленград, Свищов, Севлиево, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Тетевен, Троян, Търговище, Харманли, Хасково, Шумен, Ямбол

Градовете с офиси на СПИДИ АД се обслужват ежедневно.

Населени места, обслужвани по график:

Само в дните Понеделник – Сряда – Петък
Александрово (Хас.), Алфатар, Априлци, Бабук (Сил.), Белово,Белоградчик, Бенковски (Плов.), Бистрица (Плов.), Близнаци (Ш.), Борино, Братаница, Брегово, Брестовица, Варвара (Пазарджик), Ведраре (Плов.),Ветрен, Ветрен Дол, Водица, Вълчедръм, Вършец, Георги Дамяново, Годеч, Голямо Градище, Горна Малина, Горна Махала, Горно Абланово, Грохотно, Гулянци, Гурково, Две Могили, Джебел, Долни Дъбник, Долна Баня, Долна Митрополия, Дряновец, Дулово, Езерче, Златитрап,Златоград, Злокучане, Ивайловград, Каварна, Каолиново, Каравелово, Климент, Костенец, Крумовград, Кръвеник, Кула, Левски, Летница, Марино Поле, Мизия, Неделино, Омуртаг, Оряхово, Пещера, Плачковци, Полски Тръмбеш, Поповица, Провадия, Ружинци, Сатовча, Сеново, Септември, Ситово (Сил.), С. Славяново, Соколица, Стражица, Студена, Студенец, Сухиндол, Твърдица, Тополовград, Хисаря, Цалапица, Церовец, т.ц. Циговчарк, Чипровци, Чипровци, Шабла, Широка лъка, Щръклево, Ябланица, Якимово, Якоруда.

Само в дните Вторник – Четвъртък - Събота
Александрово (Ш.), Александрово (Св.), Бойчиновци, Брезово, Брусарци, Велики Преслав, Върбица, Грамада, Димово, Дряново, Дунавци,Етрополе, Криводол, Крумово (Плов.), Лозен, Лозница, Лъгът, Лъки, Люблен, Мадан, Макреш, Мартен (Русе), Медковец, Обнова, Овчарово (Доб.), Рилци, Рудник (Бур.), Рудозем, Смядово, Станинци, Тервел, Тумбалово, Хайредин, Хан Крум, Церовец, Черно Море (Бур.), Чупрене.

Понеделник до Петък (без Събота)
Априлово, Байлово, Белопопци, Гайтанево, Горно камарци, Горна малина, Долно камарци, Долна малина, Макоцево, Негушево, Осойца, Саранци, Столник, Стъргел, Чаканчево.

Само в дните Вторник и Четвъртък
Александрово (Елх.), Ардино, Баня, Батак, с.Батак, Бегунци, Беден, Богдан, Брезе, Брезе (См.), Брезник, Ветрен, Войнягово, Върбово, гр. Генерал Тошево, гр. Главиница (Сил.), Горни Домлян, Дворище, Димовци, Доспат, Драгоман, Домлян, Дъбене, Елена, Елхово, Златарица, Златирът, Любча (Доспат), Калотина, Котел, Куртово, Манолово, Маточина, Марково (Плов.), Младиново, Момчиловци, Мраченик, Нова Махала, Ново Село, Николово (Русе), Никопол, Осетеново, Осиково, Панчарево, Песнопой (Карл.), Песнопой (Кърдж.), Петърч (Соф.), Писанец, Проглед, Пролом, Професор Иширково, Пчелиново, Райкова Могила, Розовец, Свежен, Слатина, Сливница, Смилян, Средногорци, Столетово, Трън, Тъжа, Търничене, Устрем, Щит.

 

Рекламация и замяна на стоки

1. ПРАВО НА ЗАМЯНА/ВРЪЩАНЕ
В случай, че поръчаните от вас артикули не отговарят на Вашите очаквания, можете да се откажете от сключения договор от разстояние, според условията от чл. 55 от Закона за Защита на Потребителите в 14 дневен срок от датата на получаването. За целта е нужно да се свържете предварително (чрез формата за рекламации, контакти, имейл или по телефона) с нашите онлайн консултанти и да да ги уведомите за желанието си!

 

Върнатата стока трябва да е в оригиналната си опаковка и етикировка, трябва да е неупотребявана и без нанесени повреди.

Към пратката трябва да са приложени опция „преглед“ и касовата бележка с която Сте получили продуктите си!

За да направите заявка за връщане/замяна на стоката използвайте формата за замяна/връщане, можете да се обърнете и към нашите консултанти в онлайн магазина, които ще Ви насочат към сходни на нужния Ви артикул и/или съответно ще Ви съдействат по всички въпроси които имате да отправите към нас! Желателно е предварително да разполагате с номер на поръчката си и артикулен номер на продукта, който желаете да обсъдим!

Форма за замяна и връщане

За връзка с наш консултант тел: 0879 909 777
Или нашата форма за Контакт
 

2. ТРАНСПОРТНИ РАЗХОДИ ПО ВРЪЩАНЕ/ЗАМЯНА :

Транспортните разходи за връщането на стока - без замяна са за сметка на клиента!

 При уважаване от наша страна на рекламацията и замяна на стоката с друга, куриерската такса за транспортирането на новата стока частично се поема от Вас, а за връщането на първоначално изпратеният продукт разходите се поемат от нас.

При одобрение на вашата рекламация наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на подробностите по замяна/връщане.
 

3. ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМИ ПО ВРЪЩАНЕ/ЗАМЯНА

Суми по рекламации се възстановяват в 14 дневен срок от постъпване на рекламацията САМО по начина, по който са били получени*:

3.1. Ако сте платили по банков път – сумата ще бъде възстановена на посочена от клиента банкова сметка (като следва да се посочи IBAN и титуляр на сметката, от която е платена поръчката).

3.2. Ако сте платили в брой – сумата ще ви бъде възстановена на посочена от вас банкова сметка (като следва да се посочи IBAN и титуляр на сметката), след като изпратите продукта, който искате да върнете до нас 

3.3. Възстановяването на суми от поръчки в онлайн магазина, се извършва само в електронния магазин!
 

 *При разлика в цените на заменените продукти:

 - Ако цената на стария продукт е по-висока от тази на новия, разликата ще бъде отразена във Вашия потребителски акаунт и при следваща заявка от този профил, сумата ще Ви бъде приспадната, без да е нужно допълнително да ни уведомявате!
 

 - Ако цената на стария продукт е по-ниска от тази на новия, ще трябва да заплатите разликата, което може да стане с начисляване на допълнителен платеж при доставката.
 

4. ОТГОВОРТНОСТ НА ТЪРГОВЕЦА
Електронен магазин CARNIVAL KIDS не носи отговорност при изчерпване на количествата от даден артикул, опреден размер или десен, както и в случай на забавяне на пратката поради липса на наличности или забавен разнос причинен от куриерската фирма. При настъпване на някои от горепосочените обстоятелства Вие ще бъдете уведомени на посочения от Вас телефон  за връзка или чрез е-mail, за да бъде потърсен техен заместител.

За чия сметка е куриерската услуга при връщане и замяна?

Клиентът заплаща единствено фиксираната в сайта доставка от 3лв., реалните транспортни разходи в двете посоки се поемат от нас. При заявена от Вас заявка за замяна на продукт, наш консултант ще се свърже с Вас за да уточните всички детайли по желаната от Вас процедура.

На какъв адрес да изпратя продукта за замяна/връщане?

За информация относно връщане/замяна на пратки може да се обърнете към наш консултант на следните телефони:052/330 234, 0879 909 777

Получих дефектен/грешен продукт. Какво да направя?

Сигнализирайте нашите консултанти, за да могат незабавно да коригират грешката и да Ви изпратят максимално бързо правилния артикул!

Липсва продукт от моята поръчка. Какво да правя?

Моля, свържете се с нас на посочените в сайта имейл или телефон, за да уточним подробностите по изпращането на съответния продукт.

Как мога да поръчам от чужбина

Поръчка от чужбина може да пуснете по същия начин, както и от България, единствената разлика е, че цените за доставка в чужбина варират в зависимост от държавата обема и теглото на пратката.

Изработвате ли модели по индивидуална поръчка?

Не изработваме модели по поръчка.

Мога ли да платя на куриера при самата доставка?

Да. Докато правите поръчката си, под данните за доставка изберете начин на плащане „Наложен платеж“. Заплащането става в брой на куриера при получаване на пратката.

Имам ли право да отворя пратката, преди да платя на куриера?

Да имате право да отворите пратката, ако предварително в коментар към поръчката си заявите, че желаете да добавим към нея опция „Преглед“ или „Тест“ за куриерите. Имайте предвид, че при тази опция ако клиентът откаже да получи пратката си дължи куриерската такса за връщането й към подателя.

Може ли друг човек да вземе пратката?

Да, може. Не е задължително лично да приемете пратката. Нужно е на посочения адрес да има лице, което да я приеме.

С коя куриерска фирма ще бъде извършена доставката?

Вашата пратка ще бъде доставена с куриерска фирма Speedy

Какви са начините на плащане?

Можете да платите с пощенски паричен превод (в брой на куриера при доставка), както и по банков път на посочената в сайта банкова сметка.

Валута

Потребителят следва да има предвид, че когато извършва плащания с карти издадени от български банки валутата на плащането може да бъде само български лев (ЛВ) и съответно той следва да съобрази цената на стоката от САЙТА в български лева.

ВНИМАНИЕ! При плащане с банкови карти банката може да наложи допълнителни изисквания към платеца.

За да ви предпазим от злоупотреба при плащане с вашата Visa или MasterCard карта, ние прилагаме най-добрите практики препоръчани от международните картови организации:

  • Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка
  • Автентичността на вашата карта се проверява чрез въвеждането на код за сигурност (CVV2)
  • В допълнение, за идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Verified by VISA и MasterCard SecureCode, в случай, че сте регистрирани да ги използвате.

Изпратена ли е моята поръчка?

Можете да проверите статуса на Вашата поръчка като влезете в профила си в сайта на carnivalkids.com в опция "История на поръчките". Ще получите имейл с известие, когато поръчката Ви бъде предадена на куриерска фирма Спиди.

Какво да направя, ако се окаже, че продуктът не е подходящия номер или не стои добре?

За да извършите замяна е нужно да се свържете с консултантите на онлайн магазина, за да уточните за коя поръчка и с кой продукт са свързани притесненията Ви, съответно ние ще Ви насочим към друг размер или артикул и ще го изпратим още същия ден с „Обратна пратка. Т.е. за замяната Вие ще заплатите фиксираната в сайта цена за доставка- 3лв., за всички останали транспортни разходи в двете посоки ще се погрижим ние, както и ангажимента да Ви изпратим куриер, който да извърши замяната на продуктите на избран от Вас адрес.

Carnival Kids - Dressed in joy

Вече 20 години обличаме деца в радост. 

Милиони детски дрешки, милиони усмивки. Carnival Kids - облечени в радост. Carnival Kids е един от най-големите вносители на детски дрехи, обувки и аксесоари в България. В магазините ни ще откриете богато разнообразие от бебешки, детски и юношески дрехи, обувки и аксесоари на различни марки, както и специално създадените колекции на Carnival Kids. 

Магазини в София: Сердика Център, България Мол, Мол Парадайз, Mall of Sofia; Магазин Пловдив: Мол Марково Тепе; Магазин Бургас: Мол Бургас Плаза; Магазини Варна: Гранд Мол, Варна Мол