• (0)
 • (0)

  Въпроси и отговори

  Как да се регистрирам 

  За да пазарувате в сайта е необходимо първо да се регистрирате. В горния десен ъгъл на Вашия екран има бутон Регистрация. Той ще ви отведе на страницата с форма за регистрация. Тук трябва да попълните всички полета и да потвърдете с бутона ПРОДЪЛЖИ. Ако сте вече регистриран клиент, логването става със Вашия е-mail адрес и парола през бутона ВХОД. Всички вече регистрирани потребители влизайки през своят акаунт могат да разглеждат и поръчват всички предлагани от нас стоки.

  Съгласно Закона за защита на личните данни carnivalkids.com декларира, че ще използва предоставената от вас информация като име, адрес и т.н. единствено за целите на услугите, които ви предоставя, като вашите данни са напълно поверителни и няма да бъдат преотстъпвани на трети лица.

  Как да направя поръчка на сайта? 

  В carnivalkids.com можете да направите поръчка по следните два начина:

  Ако имате регистрация, влезте в профила си и изберете модел, цвят, размер и количество от желания артикул. Добавете го в пазарската кошница чрез бутон "КУПИ". Ако сте приключили с пазаруването, отидете в пазарската си количка кликнете върху бутона "КУПИ". Въведете Вашите данни за доставка и начин на плащане, който предпочитате и приключете поръката отново с бутона "ПОРЪЧАЙ".

  Имате възможност да поръчате и без регистрация – Просто изберете артикул, цвят, размер и количество. Влезте в пазарската си количка, въведете информацията за доставка и контакт с Вас и натиснете бутон "ПОРЪЧАЙ".

  При успешно направена поръчка ще получите email с данните за вашата поръчка. За по-бърза обработка на Вашата поръчка е нужно да попълните правилно данните за доставка и контакт. Наш консултант ще се свърже с Вас по телефона, само ако е необходимо допълнително уточнение по поръчката.

  Каква е цената на доставка 

  Доставка само за 3.00 лв - за поръчки до 49.99лв

  БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА - за поръчки над 50.00лв

  Какъв е срокът на доставка 

  Срокът за комплектуване на поръчката и доставка до посочения от клиента адрес е до 4 работни дни за големите населени место и до 6 работни дни в населените места, в които няма офис на куриерската фирма. Доставките се извършват с куриерска фирма ”СПИДИ“ всеки работен ден без неделя!

  Рекламация и замяна на стоки 

  1. ПРАВО НА ЗАМЯНА/ВРЪЩАНЕ
  Клиентите на онлайн магазин www.carnivalkids.com имат правото да се откажат или да заменят получената от тях стока в 14 дневен срок от датата на получаването й САМО при условие, че е в оригиналният си вид и със запазени качествени характеристики:

  -със запазен етикет;
  -не са на лице следи от употреба (не е носен, скъсан, пран, гладен и т.н.).

   Според закона за защита на потребителите и правилата за търговия, потребителят има право на рекламация при:

  - констатирани липси;
  - дефекти на стоката
  - несъответствие с обявения размер;
  - несъответствие с обявената търговска марка.

  При предявяване на рекламация потребителят може да претендира за:

  - замяна на стоката с нова;
  - подмяна със сходен продукт;
  - възстановяване на заплатената сума;

  За да направите заявка за връщане/замяна на стоката използвайте формата за замяна/връщане, можете да се обърнете и към нашите консултанти в онлайн магазина, които ще Ви насочат към сходни на нужния Ви артикул и/или съответно ще Ви съдействат по всички въпроси които имате да отправите към нас! Желателно е предварително да разполагате с номер на поръчката си и артикулен номер на продукта, който желаете да обсъдим!

  Форма за замяна и връщане

  За връзка с наш консултант тел: 0879 909 777
  Или нашата форма за Контакт

  2. ТРАНСПОРТНИ РАЗХОДИ ПО ВРЪЩАНЕ/ЗАМЯНА :

  Транспортните разходи за връщането на стока - без замяна са за сметка на клиента!

   При уважаване от наша страна на рекламацията и замяна на стоката с друга, куриерската такса за транспортирането на новата стока частично се поема от Вас, а за връщането на първоначално изпратеният продукт разходите се поемат от нас.

  При одобрение на вашата рекламация наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на подробностите по замяна/връщане.
   

  3. ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМИ ПО ВРЪЩАНЕ/ЗАМЯНА

  Суми по рекламации се възстановяват в 14 дневен срок от постъпване на рекламацията САМО по начина, по който са били получени*:

  3.1. Ако сте платили по банков път – сумата ще бъде възстановена на посочена от клиента банкова сметка (като следва да се посочи IBAN и титуляр на сметката, от която е платена поръчката).

  3.2. Ако сте платили с карта – сумата ще бъде възстановена чрез банкова транзакция по картата, с която е извършено плащането ( необходимо е да посочите банкова сметка и титуляр на картата, с която е извършено плащането)

  3.3. Ако сте платили чрез PayPal – сумата ще бъде възстановена на посочения в поръчката ви PayPal акаунт

  3.4. Ако сте платили в брой – сумата ще ви бъде възстановена в брой, след като изпратите продукта, който искате да върнете с наложен платеж до нас (важи само за поръчки на територията на България)

  3.5. Възстановяването на суми от поръчки в онлайн магазина, се извършва само в електронния магазин!
   

   *При разлика в цените на заменените продукти:

   - Ако цената на стария продукт е по-висока от тази на новия, разликата ще бъде отразена във Вашия потребителски акаунт и при следваща заявка от този профил, сумата ще Ви бъде приспадната, без да е нужно допълнително да ни уведомявате!
   

   - Ако цената на стария продукт е по-ниска от тази на новия, ще трябва да заплатите разликата, което може да стане с начисляване на допълнителен платеж при доставката.
   

  4. ОТГОВОРТНОСТ НА ТЪРГОВЕЦА
  Електронен магазин CARNIVAL KIDS не носи отговорност при изчерпване на количествата от даден артикул, опреден размер или десен, както и в случай на забавяне на пратката поради липса на наличности или забавен разнос причинен от куриерската фирма. При настъпване на някои от горепосочените обстоятелства Вие ще бъдете уведомени на посочения от Вас телефон  за връзка или чрез е-mail, за да бъде потърсен техен заместител.

  За чия сметка е куриерската услуга при връщане и замяна? 

  Куриерските разходи за връщане и за замяна на стока са за сметка на Клиента, освен в случаите когато връщането е по вина на carnivalkids.com.

  На какъв адрес да изпратя продукта за замяна/връщане? 

  За информация относно връщане/замяна на пратки може да се обърнете към наш консултант на следните телефони:052/330 234, 0879 909 777

  Получих дефектен/грешен продукт. Какво да направя? 

  Моля, свържете се с нас на посочените в сайта имейл или телефон за точни указания. Нужно е да върнете продукта с куриерска фирма Спиди, за да можем да Ви изпратим желания от Вас артикул.

  Липсва продукт от моята поръчка. Какво да правя? 

  Моля, свържете се с нас на посочените в сайта имейл или телефон, за да уточним подробностите по изпращането на съответния продукт.

  Как мога да поръчам от чужбина 

  Поръчка от чужбина може да пуснете по същия начин, както и от България, единствената разлика е, че цените за доставка в чужбина варират в зависимост от държавата обема и теглото на пратката.

  Зареждате ли отново модели, които са изчерпани? 

  Някои от моделите могат да бъдат заредени отново.

  Изработвате ли модели по индивидуална поръчка? 

  Не изработваме модели по поръчка.

  Мога ли да платя на куриера при самата доставка? 

  Да. Докато правите поръчката си, под данните за доставка изберете начин на плащане „Наложен платеж“. Заплащането става в брой на куриера при получаване на пратката.

  Искам да платя с карта? Как да го направя? 

  Преди да завършите поръчката си в сайта избирате метод на плащане Банкова карта

  • Отваря се платежна страница на обслужващата ни банка (ОББ), където въвеждате данните на вашата карта
  • Ако сте регистрирани в схемите за автентикация Verified by VISA или MasterCard SecureCode се отваря автентикационна страница на вашата банка Издател, където въвеждате паролата си за автентикация
  • При успешна трансакция (получена авторизация), на екран се визуализира трансакционна бележка, която разпечатвате или запазвате.
  Имам ли право да отворя пратката, преди да платя на куриера? 

  Не можем да Ви предоставим такава възможност. Ако закупената от Вас стока не отговаря на очакванията Ви, винаги можете да я върнете или замените. Заедно с Вашата поръчка ще получите бланка за връщане или замяна.

  Може ли друг човек да вземе пратката? 

  Да, може. Не е задължително лично да приемете пратката. Нужно е на посочения адрес да има лице, което да я приеме.

  Кога през деня ще бъде извършена доставката? 

  В рамките на работния ден.

  Какви са начините на плащане? 

  Можете да платите с наложен платеж (в брой на куриера при доставка), както и с кредитна/дебитна карта (докато правите поръчката в сайта), или да платите по банков път на посочената в сайта банкова сметка или PayPal.

  Видове карти с които можете да платите: Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro. За тази цел се използва директна връзка с терминал на банка ОББ, който е означен на специално място в САЙТА.

  ВНИМАНИЕ! Ако изберете начин на плащане чрез кредитна или дебитна карта, това означава автоматично, че давате своето изрично съгласие плащането на стоката да бъде извършено авансово – преди нейната доставка. Въпреки извършеното авансово плащане на стоката, това не намалява всички останали права, които притежавате, във връзка с покупката.

  След като натиснете бутона "Поръчай" се отваря платежна страница на обслужващата ни банка (ОББ), където въвеждате данните на вашата карта (номер, дата на валидност, 3-цифрен код за сигурност, име на картодържателя);

  Ако сте регистрирани в схемите за автентикация Verified by VISA или MasterCard SecureCode се отваря автентикационна страница на вашата банка Издател, където въвеждате паролата си за автентикация; При успешна трансакция, на екрана се визуализира трансакционна бележка, която разпечатвате или запазвате; Моля, обърнете внимание, че вашата V PAY или MasterCard Electronic карта ще се приеме само, ако е регистрирана за участие в схемите за онлайн автентикация Verified by Visa или MasterCard SecureCode. Моля проверете също така, дали вашата карта е отворена от вашият издател за трансакции в Интернет. Максималната сума за трансакция е 10 000 лева.

  Валута

  Потребителят следва да има предвид, че когато извършва плащания с карти издадени от български банки валутата на плащането може да бъде само български лев (ЛВ) и съответно той следва да съобрази цената на стоката от САЙТА в български лева.

  ВНИМАНИЕ! При плащане с банкови карти банката може да наложи допълнителни изисквания към платеца.

  За да ви предпазим от злоупотреба при плащане с вашата Visa или MasterCard карта, ние прилагаме най-добрите практики препоръчани от международните картови организации:

  • Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка
  • Автентичността на вашата карта се проверява чрез въвеждането на код за сигурност (CVV2)
  • В допълнение, за идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Verified by VISA и MasterCard SecureCode, в случай, че сте регистрирани да ги използвате.
  Изпратена ли е моята поръчка? 

  Можете да проверите статуса на Вашата поръчка като влезете в профила си в сайта на carnivalkids.com в опция "История на поръчките". Ще получите имейл с известие, когато поръчката Ви бъде предадена на куриерска фирма Спиди.

  Какво да направя, ако се окаже, че продуктът не е подходящия номер или не стои добре? 

  Ако се окаже, че поръчаният размер не е Вашия или не отговаря на очакванията Ви, можем да извършим замяна за друг размер/артикул. При замяна ни изпратете закупените артикули с куриер от фирма СПИДИ, като продуктите трябва да са с не нарушен търговски вид – да не са прани, гладени и да са запазени всички етикети, с които сте го получили.

  Електронен магазин CARNIVAL KIDS не носи отговорност при изчерпване на количествата от даден артикул, опреден размер или десен, както и в случай на забавяне на пратката поради липса на наличности. При настъпване на някои от горепосочените обстоятелства Вие ще бъдете уведомени на посочения от Вас телефон за връзка или чрез е-mail, за да бъде потърсен техен заместител.

  Регистрация