0879 909 777

Детски дълги клинове

нов
ДЕТСКИ ЕДНОЦВЕТЕН КЛИН - KNFKZ929-6

134 | 140 | 152 | 158 | 164

16.00 лв

нов
ДЕТСКИ ЕДНОЦВЕТЕН КЛИН - KNFKZ929-5

134 | 140 | 152 | 158 | 164

16.00 лв

нов
БЕБЕШКИ ВАТИРАН КЛИН - KNFBKZ981-2

9-12м. | 12-18м. | 1-2г. | 2-3г. | 3-4г.

13.00 лв

нов
ДЕТСКИ ЕДНОЦВЕТЕН КЛИН - KNFKZ929-4

134 | 140 | 152 | 158 | 164

16.00 лв

нов
ДЕТСКИ ЕДНОЦВЕТЕН КЛИН - KNFKZ929-3

134 | 140 | 152 | 158 | 164

16.00 лв

нов
ДЕТСКИ КОЖЕН КЛИН - KNFKZ955-8

120см | 130см | 140см | 150см | 160см | 170см | 180см

19.00 лв

нов
Детски едноцветен клин - KNFKZ929-2

134 | 140 | 146 | 152 | 158

16.00 лв

нов
Детски едноцветен клин - KNFKZ974-8

90см | 100см | 110см | 120см | 130см

13.00 лв

нов
Детски едноцветен клин - KNFKZ974-7

90см | 100см | 110см | 120см | 130см

13.00 лв

нов
Бебешки ватиран клин - KNFBKZ962-4

9-12м. | 12-18м. | 1-2г. | 2-3г. | 3-4г.

11.50 лв

нов
Юношески ватиран клин - KNFKZ979-6

140см | 150см | 160см | 170см | 180см

18.00 лв

нов
Юношески ватиран клин - KNFKZ979-5

140см | 150см | 160см | 170см | 180см

18.00 лв

нов
Юношески ватиран клин - KNFKZ979-4

140см | 150см | 160см | 170см | 180см

18.00 лв

нов
Юношески ватиран клин - KNFKZ979-3

140см | 150см | 160см | 170см | 180см

18.00 лв

нов
Бебешки ватиран клин - KNFBKZ981-1

9-12м. | 12-18м. | 1-2г. | 2-3г. | 3-4г.

13.00 лв

нов
Детски едноцветен клин - KNFKZ974-6

90см | 100см | 110см | 120см | 130см

13.00 лв

нов
Детски ватиран клин - KNFKZ980-5

90см | 100см | 110см | 120см | 130см

16.00 лв

нов
Детски ватиран клин - KNFKZ980-4

90см | 100см | 110см | 120см | 130см

16.00 лв

нов
Детски ватиран клин - KNFKZ980-3

90см | 100см | 110см | 120см | 130см

16.00 лв

нов
Детски ватиран клин - KNFKZ980-2

90см | 100см | 110см | 120см | 130см

16.00 лв

нов
Детски ватиран клин - KNFKZ980-1

90см | 100см | 110см | 120см | 130см

16.00 лв

нов
Детски кожен клин - KNFKZ955-7

120см | 130см | 140см | 150см | 160см | 170см | 180см

19.00 лв

нов
Детски едноцветен клин - KNFKZ941-11

90см | 100см | 110см | 120см | 130см

13.00 лв

нов
Детски едноцветен клин - KNFKZ941-10

90см | 100см | 110см | 120см | 130см

13.00 лв

нов
ДЕТСКИ ЛЪСКАВ КЛИН - KNFKZ975-2

90см | 100см | 110см | 120см | 130см

16.00 лв

нов
ДЕТСКИ ЛЪСКАВ КЛИН - KNFKZ975-1

90см | 100см | 110см | 120см | 130см

16.00 лв

нов
ДЕТСКИ ЛЪСКАВ КЛИН - KNFKZ978-1

90см | 100см | 110см | 120см | 130см

16.00 лв

нов
ДЕТСКИ ЕДНОЦВЕТЕН КЛИН - KNFKZ974-5

90см | 100см | 110см | 120см | 130см

13.00 лв

нов
БЕБЕШКИ ЕДНОЦВЕТЕН КЛИН - KNFBKZ962-8

9-12м. | 12-18м. | 1-2г. | 2-3г. | 3-4г.

11.50 лв

нов
БЕБЕШКИ ЕДНОЦВЕТЕН КЛИН - KNFBKZ962-7

9-12м. | 12-18м. | 1-2г. | 2-3г. | 3-4г.

11.50 лв

нов
ДЕТСКИ ЕДНОЦВЕТЕН КЛИН - KNFKZ974-4

90см | 100см | 110см | 120см | 130см

13.00 лв

нов
ДЕТСКИ ВАТИРАН КЛИН - KNFKZ976

140см | 150см | 160см | 170см | 180см

15.00 лв

нов
ДЕТСКИ ВАТИРАН КЛИН - KNFKZ928-2

134 | 140 | 152 | 158 | 164

16.00 лв

нов
ДЕТСКИ ЕДНОЦВЕТЕН КЛИН - KNFKZ974-3

90см | 100см | 110см | 120см | 130см

13.00 лв

нов
ДЕТСКИ ЕДНОЦВЕТЕН КЛИН - KNFKZ974-2

90см | 100см | 110см | 120см | 130см

13.00 лв

нов
ДЕТСКИ ЕДНОЦВЕТЕН КЛИН - KNFKZ974-1

90см | 100см | 110см | 120см | 130см

13.00 лв

нов
ДЕТСКИ ВАТИРАН КЛИН - KNFKZ955-5

120см | 130см | 140см | 150см | 160см | 170см | 180см

19.00 лв

нов
ДЕТСКИ ВАТИРАН КЛИН - KNFKZ955-6

120см | 130см | 140см | 150см | 160см | 170см | 180см

19.00 лв

нов
ЮНОШЕСКИ ВАТИРАН КЛИН - KNFKZ979-2

140см | 150см | 160см | 170см | 180см

18.00 лв

нов
ЮНОШЕСКИ ВАТИРАН КЛИН - KNFKZ979-1

140см | 150см | 160см | 170см | 180см

18.00 лв

нов
БЕБЕШКИ ЕДНОЦВЕТЕН КЛИН - KNFBKZ962-6

9-12м. | 12-18м. | 1-2г. | 2-3г. | 3-4г.

11.50 лв

нов
БЕБЕШКИ ЕДНОЦВЕТЕН КЛИН - KNFBKZ962-5

9-12м. | 12-18м. | 1-2г. | 2-3г. | 3-4г.

11.50 лв

нов
БЕБЕШКИ ЕДНОЦВЕТЕН КЛИН - KNFBKZ962-4

9-12м. | 12-18м. | 1-2г. | 2-3г. | 3-4г.

11.50 лв

нов
БЕБЕШКИ ЕДНОЦВЕТЕН КЛИН - KNFBKZ962-3

9-12м. | 12-18м. | 1-2г. | 2-3г. | 3-4г.

11.50 лв

нов
БЕБЕШКИ ЕДНОЦВЕТЕН КЛИН - KNFBKZ962-2

9-12м. | 12-18м. | 1-2г. | 2-3г. | 3-4г.

11.50 лв

нов
БЕБЕШКИ ЕДНОЦВЕТЕН КЛИН - KNFBKZ962-1

9-12м. | 12-18м. | 1-2г. | 2-3г. | 3-4г.

11.50 лв

нов
ДЕТСКИ ЕДНОЦВЕТЕН КЛИН - KNFKZ941-9

90см | 100см | 110см | 120см | 130см

13.00 лв

нов
ДЕТСКИ ЕДНОЦВЕТЕН КЛИН - KNFKZ941-8

90см | 100см | 110см | 120см | 130см

13.00 лв

нов
ДЕТСКИ ЕДНОЦВЕТЕН КЛИН - KNFKZ941-7

90см | 100см | 110см | 120см | 130см

13.00 лв

нов
ДЕТСКИ ЕДНОЦВЕТЕН КЛИН - KNFKZ941-6

90см | 100см | 110см | 120см | 130см

13.00 лв

нов
ДЕТСКИ ЕДНОЦВЕТЕН КЛИН - KNFKZ941-5

90см | 100см | 110см | 120см | 130см

13.00 лв

нов
ДЕТСКИ ЕДНОЦВЕТЕН КЛИН - KNFKZ941-4

90см | 100см | 110см | 120см | 130см

13.00 лв

нов
ЮНОШЕСКИ ЕДНОЦВЕТЕН КЛИН - KNFKZ947-5

140см | 150см | 160см | 170см | 180см

15.00 лв

нов
ДЕТСКИ КЛИН С БУХАЛИ - KNFKZ964

98 | 104 | 110 | 116 | 122

14.00 лв

нов
ДЕТСКИ КЛИН С НАДПИСИ - KNFKZ971

98 | 104 | 110 | 116 | 122

14.00 лв

нов
ДЕТСКИ КЛИН СЪС ЗВЕЗДИ - KNFKZ965

98 | 104 | 110 | 116 | 122

14.00 лв

нов
ДЕТСКИ КЛИН С ГЪБКИ - KNFKZ973

98 | 104 | 110 | 116 | 122

14.00 лв

нов
ДЕТСКИ КЛИН С ЖИВОТНИ - KNFKZ972

98 | 104 | 110 | 116 | 122

14.00 лв

нов
ДЕТСКИ КЛИН С БУХАЛИ - KNFKZ966

98 | 104 | 110 | 116 | 122

14.00 лв

нов
ДЕТСКИ КЛИН НА ТОЧКИ - KNFKZ963

98 | 104 | 110 | 116 | 122

14.00 лв

нов
нов
ДЕТСКИ КЛИН СЪС СЪРЧИЦА - KNFKZ967

98 | 104 | 110 | 116 | 122

14.00 лв

нов
ДЕТСКИ КЛИН С ПЛОДЧЕТА - KNFKZ970

98 | 104 | 110 | 116 | 122

14.00 лв

нов
ДЕТСКИ КЛИН СЪС СЪРЧИЦА - KNFKZ961

98 | 104 | 110 | 116 | 122

14.00 лв

нов
ДЕТСКИ КЛИН СЪС СЪРЧИЦА - KNFKZ969

98 | 104 | 110 | 116 | 122

14.00 лв

нов
Детски кожен клин - KNFKZ955-4

120см | 130см | 140см | 150см | 160см | 170см | 180см

19.00 лв

нов
Детски кожен клин - KNFKZ955-3

120см | 130см | 140см | 150см | 160см | 170см | 180см

19.00 лв

нов
Детски клин със звездички - KNFKZ958

98 | 104 | 110 | 116 | 122

14.00 лв

нов
Детски клин с кученца - KNFKZ960

98 | 104 | 110 | 116 | 122

14.00 лв

нов
Детски клин с мечета - KNFKZ959

98 | 104 | 110 | 116 | 122

14.00 лв

нов
Детски клин с кантове - KNFKZ954-2

116 | 128 | 134 | 146 | 152

15.00 лв

нов
Детски клин с кантове - KNFKZ954-1

116 | 128 | 134 | 146 | 152

15.00 лв

нов
Детски лъскав клин - KNFKZ956-3

120см | 130см | 140см | 150см | 160см | 170см | 180см

18.00 лв

нов
Детски лъскав клин - KNFKZ956-2

120см | 130см | 140см | 150см | 160см | 170см | 180см

18.00 лв

нов
Детски лъскав клин - KNFKZ956-1

120см | 130см | 140см | 150см | 160см | 170см | 180см

18.00 лв

нов
Детски ватиран клин - KNFKZ928-1

134 | 140 | 152 | 158 | 164

16.00 лв

нов
Детски едноцветен клин - KNFKZ929-1

134 | 140 | 152 | 158 | 164

16.00 лв

нов
Детски ватиран клин - KNFKZ930

134 | 140 | 152 | 158 | 164

16.00 лв

нов
Бебешки едноцветен клин - KNFBKZ940-5

9-12м. | 12-18м. | 1-2г. | 2-3г. | 3-4г.

10.50 лв

нов
Бебешки едноцветен клин - KNFBKZ940-4

9-12м. | 12-18м. | 1-2г. | 2-3г. | 3-4г.

10.50 лв

нов
Бебешки едноцветен клин - KNFBKZ940-3

9-12м. | 12-18м. | 1-2г. | 2-3г. | 3-4г.

10.50 лв

нов
Детски кожен клин - KNFKZ949-4

90см | 100см | 110см | 120см | 130см

17.00 лв

нов
Детски кожен клин - KNFKZ949-3

90см | 100см | 110см | 120см | 130см

17.00 лв

нов
Детски кожен клин - KNFKZ949-2

90см | 100см | 110см | 120см | 130см

17.00 лв

нов
Детски кожен клин - KNFKZ949-1

90см | 100см | 110см | 120см | 130см

17.00 лв

нов
Детски ватиран клин - KNFKZ955-2

120см | 130см | 140см | 150см | 160см | 170см | 180см

19.00 лв

нов
Детски клин с котета - KNFKZ957

98 | 104 | 110 | 116 | 122

14.00 лв

нов
Юношески едноцветен клин - KNFKZ947-3

140см | 150см | 160см | 170см | 180см

15.00 лв

нов
Юношески едноцветен клин - KNFKZ947-2

140см | 150см | 160см | 170см | 180см

15.00 лв

нов
Юношески едноцветен клин - KNFKZ948

140см | 150см | 160см | 170см | 180см

15.00 лв

нов
Юношески едноцветен клин - KNFKZ947-1

140см | 150см | 160см | 170см | 180см

15.00 лв

нов
ДЕТСКИ КЛИН С ЩАМПА - KNFKZ939-3

90см | 100см | 110см | 120см | 130см

15.00 лв

нов
Детски клин с щампа - KNFKZ939-2

90см | 100см | 110см | 120см | 130см

15.00 лв

нов
Детски клин с щампа - KNFKZ939-1

90см | 100см | 110см | 120см | 130см

15.00 лв

нов
Детски клин с щампа - KNFKZ927

90см | 100см | 110см | 120см | 130см

15.00 лв

нов
Детски клин с щампа - KNFKZ922

90см | 100см | 110см | 120см | 130см

15.00 лв

Страници

Carnival Kids - Dressed in joy

Вече 20 години обличаме деца в радост. 

Милиони детски дрешки, милиони усмивки. Carnival Kids - облечени в радост. Carnival Kids е един от най-големите вносители на детски дрехи, обувки и аксесоари в България. В магазините ни ще откриете богато разнообразие от бебешки, детски и юношески дрехи, обувки и аксесоари на различни марки, както и специално създадените колекции на Carnival Kids. 

Магазини в София: Сердика Център, България Мол, Мол Парадайз, Mall of Sofia; Магазин Пловдив: Мол Марково Тепе; Магазин Бургас: Мол Бургас Плаза; Магазини Варна: Гранд Мол, Варна Мол