Начало  »  Как да избера размер?

Как да избера размер?

От иконката за РЪСТ (горе в дясно в сайта) изберете основен размер за целия сайт, а ако желаете един или няколко допълнителни. Така нашият електронен магазин ще Ви покаже единствено дрехи отговарящи на избраните от Вас основен и допълнителни размери. Премахването става с повторно избиране на вече маркиран размер (оцветен в синьо или в светлосиньо)

Пример: Ако в момента за Вашето дете купувате блузки с размер 3-4 години, а панталони 4-5г. то изберете основен размер 3-4г (98-104) и допълнителен размер 4-5г (104-110см). След като натиснете бутон запиши, всяка категория дрехи ще се обнови автоматично и ще покаже само маркираните от Вас размери. Така бързо и лесно ще разберете дали имаме налични размерите, които Ви интересуват.

Знаете ли че...?

Размерите на детските дрехи и обувки в различните магазини, както и на различните марки, могат да се различават въпреки еднаквата номерация. Поради тази причина, ние в Carnival Kids, оразмеряваме и етикираме всички марки дрехи и обувки, предлагани в нашите магазини, по стандарти, които ще Ви помогнат да изберете правилния размер. Ако сте закупили наши дрехи, то по техните размери изписани на етикет и в сайта ни, може да изберете други марки, модели и категории дрехи със същите размери.