Начало  »  За нас

За нас

Добре дошли в онлайн магазин за детски и бебешки дрехи Carnival Kids!

Кои сме ние?

Carnival Kids® e запазена марка верига магазини за детски и бебешки дрехи създадена в България преди повече от 20 години. Нaшите магазини може да откриете в София - Сердика Център, Мол София, Пловдив - Мол Марково Тепе и Варна - Гранд Мол Варна, както и да пазарувате онлайн тук. Марката се представлява от "Томика Груп" ООД с ЕИК по Булстат:148143183 и регистрация по ДДС №: BG148143183.

Стартирахме с представителство и внос на различни марки детски дрехи от Турция, за част от които и до ден днешен сме изключителни представители за България. Разширихме портфолиото си със световни марки произведени в Турция и Китай. На седем (през седмата ни година) създадохме първите си колекции с марката Carnival Kids®, произведени в Китай от водещ текситилен производител Ikano.

Нашата цел?

През всички тези години сме научили много от нашите клиенти. Времето, с което разполагаме, се оказва най-голямата ни ценност. Стараем се да улесним нашите клиенти, както и да им спестим максимално много време при пазаруване онлайн, като предлагаме огромна наличност на широка гама детски дрехи, обувки и аксесоари - от новородени до юноши (0м-14г.). 

Целим да сме винаги първият магазин, за който се сеща всеки един наш клиент, когато има нужда от детски дрехи, обувки или аксесоар.

Всяка една колекция детски дрехи, обувки и аксесоари със запазената ни марка Carnival Kids, е създадена и произведена благодарение на нашите клиенти, които споделят мнението си за материите, качеството, акцентите и актуалните тенденции в детската мода. Всеки един модел дреха, обувки и аксесоар с друга марка, която внасяме и предлагаме в нашите магазини, е избирана специално по критерии също споделени от нашите дългогодишни клиенти

Какво ни отличава?

За клиентите пазаруващи в онлайн магазини за детски дрехи и обувки сме научили, че са важни размерите, цветовете и детайлите по снимките, както и бързата доставка и лесната замяна.

За да сте сигурни в размера, на всяка една марка предлагана в нашите магазини, повторно оразмеряваме и описваме размера в етикет според общоприетите стандарти за ръст.

Полагаме специално внимание при заснемането на продуктите с деца модели, цветове и детайли на дрехи и аксесоари, за да сте сигурни, че ще получите същия цвят, десен и детайл, който виждате в сайта.

Всеки посетител на нашия сайт може да разгледа наличните дрехи, обувки и аксесоари и да разбере в кои от нашите физически магазини са също налични, след което да посети един от тях и да изпробва на място. А за тези, които искат да си спестят посещение и проба на място, предлагаме безплатна замяна за друг размер, цвят и дори модел - Вие не заплащате връщането и доставката на заменени продукти. Научете повече тук.

Обновяваме нашите колекции, произведени с марката Carnival Kids и марките които внасяме, всеки сезон, за да са винаги актуални с последните модни тенденции и желания на децата. Актуални десени, разнообразие от цветове и акценти - пайети, ленти, щампи, принтове, бродерии, дантели, пух и още много други детайли. За да са облечени в радост!

Оферти?

За тези, които не пропускат да закупят детски дрехи и обувки в намаление, предлагаме неустоими отсъпки на последни бройки артикули и продукти от изминали сезони. Ако и Вие не пропускате да закупите нещо с отстъпка от -20%, -30%, -50%, Ви препоръчваме да побързате, защото последните бройки се изчерпват бързо! Разгледайте кои модели детски дрехи са в промоция тук.

Ако имате въпроси при празаруване онлайн, не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0879 909 777 всеки делничен ден от 8:30 до 17:30 или чрез формата ни за контакт.

Приятно пазаруване!

Повече от 20 години обличаме деца в радост!

Carnival Kids - Dressed In Joy 

 

Отзиви от клиенти (900+)

Виж всички Отзиви