Начало  »  За Carnival Kids

За Carnival Kids

Добре дошли в онлайн магазин за детски и бебешки дрехи Carnival Kids!

Кои сме ние?

Carnival Kids® e запазена марка верига магазини за детски и бебешки дрехи създадена в България преди повече от 20 години. Нaшите магазини може да откриете в София - Сердика Център, Мол София, Пловдив - Мол Марково Тепе и Варна - Гранд Мол Варна, както и да пазарувате онлайн тук. Марката се представлява от "Томика Груп" ООД с ЕИК по Булстат:148143183 и регистрация по ДДС №: BG148143183.

Стартирахме с представителство и внос на различни марки детски дрехи от Турция, за част от които и до ден днешен сме изключителни представители за България. Разширихме портфолиото си със световни марки произведени в Турция и Китай. На седем (през седмата ни година) създадохме първите си колекции с марката Carnival Kids®, произведени в Китай от водещ текситилен производител Ikano.

Нашата цел?

През всички тези години сме научили много от нашите клиенти. Времето е най-голямата ни ценност. Стараем се да улесним нашите клиенти, както и да им спестим време при пазаруване онлайн, като предлагаме огромно разнообразие и наличност на широка гама детски дрехи, обувки и аксесоари - от новородени до юноши (0м-14г.). 

Целим да сме винаги първият магазин за детски дрехи, за който се сеща всеки един наш клиент, когато има нужда от детски дрехи, обувки или аксесоари за деца.

Всяка една колекция детски дрехи, обувки и аксесоари със запазената ни марка Carnival Kids, е създадена и произведена благодарение на нашите клиенти, които споделят мнението си за моделите, материите, качеството, и акцентите в нашите колекции детски дрехи. Всеки един модел дреха, обувки и аксесоар с друга марка, която внасяме и предлагаме в нашите магазини, е избирана специално по критерии също споделени от нашите дългогодишни клиенти

Какво ни отличава?

За клиентите пазаруващи в онлайн магазини за детски дрехи и обувки сме научили, че са важни размерите, цветовете и детайлите по снимките, както и бързата доставка и лесната замяна.

За да сте сигурни в размера, на всяка една марка предлагана в нашите магазини, повторно оразмеряваме и описваме размера в етикет според общоприетите стандарти за ръст.

Полагаме специално внимание при заснемането на продуктите с деца модели, цветове и детайли на дрехи и аксесоари, за да сте сигурни, че ще получите същия цвят, десен и детайл, който виждате в сайта.

Всеки посетител на нашия сайт може да разгледа наличните дрехи, обувки и аксесоари и да разбере в кои от нашите физически магазини са също налични, след което да посети един от тях и да изпробва на място. А за тези, които искат да си спестят посещение и проба на място, предлагаме безплатна замяна за друг размер, цвят и дори модел - Вие не заплащате връщането и доставката на заменени продукти. Научете повече тук.

Обновяваме нашите колекции, произведени с марката Carnival Kids и марките които внасяме, всеки сезон, за да са винаги актуални с последните модни тенденции и желания на децата. Актуални десени, разнообразие от цветове и акценти - пайети, ленти, щампи, принтове, бродерии, дантели, пух и още много други детайли. За да са облечени в радост!

Оферти?

За тези, които не пропускат да закупят детски дрехи и обувки в намаление, предлагаме неустоими отсъпки на последни бройки артикули и продукти от изминали сезони. Ако и Вие не пропускате да закупите нещо с отстъпка от -20%, -30%, -50%, Ви препоръчваме да побързате, защото последните бройки се изчерпват бързо! Разгледайте кои модели детски дрехи са в промоция тук.

Ако имате въпроси при празаруване онлайн, не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0879 909 777 всеки делничен ден от 8:30 до 17:30 или чрез формата ни за контакт.

Приятно пазаруване!

Повече от 20 години обличаме деца в радост!

Carnival Kids - Dressed In Joy 

 

Отзиви от клиенти (1700+)

Виж всички Отзиви