Начало  »  Доставка и замяна

Доставка и замяна

Доставките в България се осъществяват с куриерите от:

"Спиди" - 0 7001 7001 или 1 7001 7001

1) Получавате Безплатна доставка за поръчка на стойност над 60.00лв., независимо от килограмите и размерите на пратката.

2) За поръчка на стойност под 60.00лв., фиксираната цена на куриерската услуга включва такса доставкатакса наложен платеж, такса гориво, ДДС и се заплаща в размер:

  • До адрес - 4.99 лв.
  • До офис на "Спиди" - 3.99 лв. 

3) Заплащането се извършва при доставката или в съответния куриерски офис, в брой или с кредитна/дебитна картаКасова бележка се издава от куриера на основание член 3 (1) от НАРЕДБА № Н-18.

4) След като попълните Вашите данни в поръчката и натиснете бутон "Купи", Вашата поръчка ще бъде обработена и изпратена. Ако има необходимост от уточнения ще се свържем с Вас по телефон или електронна поща. 

5) Ако желаете опция "Преглед" моля отбележите това Ваше желание в поле "Коментар към поръчка". Връщането на пратка се заплаща от клиента, а замяната, за друг размер, цвят и модел, е напълно безплатна когато са спазени условията и начина на замяна описани по-надолу.

*При регистрация, като клиент в нашия сайт, Вие получавате чрез електронна поща - статус на поръчките, номер на товарителница за проследяване, история на Вашите поръчки, лесна повторна поръчка без въвеждане на данни, както и отстъпки с натрупване-5%, -7%, -10%.

5) Поръчки направени до 16:00 ч. в делнични дни, се доставят на следващия работен ден. Поръчки направени в събота и неделя, се доставят във вторник. Някои от по-малките населени места нямат възможност за доставка на следващ работен ден и там се доставят според график на куриера (около 2 работни дни).

6) Опция фиксиран час за доставка не се предлага от куриерите ни. Като частично решение на тази опция, Вие може да изберете доставка до офис или автомат на куриер и да си вземете пратката в удобен за вас час.

Връщане и безплатна замяна

Вие имате възможност в рамките на 14 дни, от датата на получаване, да върнете или безплатно да замените закупените продукти, като те трябва да са в същия търговски вид, в който са били получени, т.е. със запазени етикети и опаковки, не трябва да са били употребявани, прани и гладени. Вашето право е гарантирано със Закон за защита на потребителите (ЗЗП) и от Комисия за защита на потребителите (КЗП). Ако търговецът, в случая ние, оспорва Вашите права, то Вие може да заявите онлайн решаване на спор и чрез сайта на Европейската комисия.

Връщане

За да върнете закупен артикул е необходимо:

1) Да попълните формуляра за връщане, който сте получили с пратката:

  • Код/Причина за връщане;
  • IBAN на банковата сметка, по която да Ви възстановим заплатената сума;
  • Три имена на титуляра на банковата сметка;

2) Да поставете формуляра заедно с артикулите, които връщате, в подходяща торба или кутия – например тази, която сте получили от нас;

3) Да изпратете артикулите с избран от Вас куриер до: 

Томика Груп ООД
ул. Кишинев 2, ет.1,
ВАРНА 9003
Тел: 0879 909 777

*При връщане на артикул, за възстановяване на заплатена сума, куриерската услуга се заплаща от Вас, а при замяна, за друг размер, цвят и модел, всички куриерски услуги се заплащат от нас като спазите начина и условията описани по-надолу.

*Ако сте загубили формуляра за връщане, то може да си го разпечатате от своя профил към конкретната поръчка в нашия сайт (Вход -> Профил -> История на поръчки -> Формуляр за връщане).

*Възстановяване на заплатена сума с наложен платеж не се извършва! Ако сте върнали пратка с наложен платеж към нас, то ще е необходимо да премахнете наложения платеж, като се обадите на един от националните телефони на избрания куриер, след което ние можем да приемем пратката и възстановим сумата по банков път

Безплатна замяна за друг размер, цвят или модел

1) За да замените безплатно закупен артикул, е необходимо да направите нова поръчка с желаниете от Вас артикули, като те трябва да са на същата или по-висока стойност с артикулите, които желаете да замените.

2) Да напишете в коментар към поръчка артикулния номер (Aрт.№) на артикулите от Вашата стара поръчка, които желате да замените. Артикулният номер (Aрт.№) на всеки продукт може да откриете на картонен етикет закачен за продукта, и във формуляра за връщане, който получавате заедно с праката, както и в изпратеното от нас електронното писмо (email) с данни за поръчката Ви.

3) Ще Ви изпратим новоизбраните артикули с безплатна доставка независимо от сумата на поръчката Ви. Когато ги получите, куриерът ще очаква да върнете първоначално поръчаните артикули. Ако желаете да получите новите артикули в офис на куриерската фирма, то е необходимо да носите със себе си артикулите, които заменятe. 

*За връщане и замяна не подлежат продукти от тип бельо поради хигиенични съображения.

**Ако желаете безплатна замяна, молим Ви да впишете в коментар към новата си поръчка артикулните номера на артикулите, които желаете да замените от ваша предишна поръчка!

За повече информация може да се свържете с нас всеки делничен ден 

от 8:30 до 17:30 ч.

на телефон +359 879 909 777

и ел.поща sales@carnivalkids.com

Приятно пазаруване!

Carnival Kids - Dressed In Joy

 

Отзиви от клиенти (500+)

Виж всички Отзиви