• Любими: (0)
 • Кошница: (0)

Въпроси и отговори

Как да се регистрирам 

За да пазарувате в сайта е необходимо първо да се регистрирате. В горния десен ъгъл на Вашия екран има бутон Регистрация. Той ще ви отведе на страницата с форма за регистрация. Тук трябва да попълните всички полета и да потвърдете с бутона ПРОДЪЛЖИ. Ако сте вече регистриран клиент, логването става със Вашия е-mail адрес и парола през бутона ВХОД. Всички вече регистрирани потребители влизайки през своят акаунт могат да разглеждат и поръчват всички предлагани от нас стоки.

Съгласно Закона за защита на личните данни carnivalkids.com декларира, че ще използва предоставената от вас информация като име, адрес и т.н. единствено за целите на услугите, които ви предоставя, като вашите данни са напълно поверителни и няма да бъдат преотстъпвани на трети лица.

Как да направя поръчка на сайта? 

В carnivalkids.com можете да направите поръчка по следните два начина:

Ако имате регистрация, влезте в профила си и изберете модел, цвят, размер и количество от желания артикул. Добавете го в пазарската кошница чрез бутон "КУПИ". Ако сте приключили с пазаруването, отидете в пазарската си количка кликнете върху бутона "КУПИ". Въведете Вашите данни за доставка и начин на плащане, който предпочитате и приключете поръката отново с бутона "ПОРЪЧАЙ".

Имате възможност да поръчате и без регистрация – Просто изберете артикул, цвят, размер и количество. Влезте в пазарската си количка, въведете информацията за доставка и контакт с Вас и натиснете бутон "ПОРЪЧАЙ".

При успешно направена поръчка ще получите email с данните за вашата поръчка. За по-бърза обработка на Вашата поръчка е нужно да попълните правилно данните за доставка и контакт. Наш консултант ще се свърже с Вас по телефона, само ако е необходимо допълнително уточнение по поръчката.

Каква е цената на доставка 

Доставка само за 3.00 лв - за поръчки до 49.99лв

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА - за поръчки над 50.00лв

Какъв е срокът на доставка 

Срокът за комплектуване на поръчката и доставка до посочения от клиента адрес е до 2 работни дни за големите населени место и до 4 работни дни в населените места, в които няма офис на куриерската фирма. Доставките се извършват с куриерска фирма ”СПИДИ“ всеки работен ден без неделя!

Каква е процедурата по замяна и връщане на даден продукт 

Според закона за защита на потребителите и правилата за търговия, потребителят има право на рекламация при:

 • констатирани липси;
 • дефекти на стоката;
 • несъответствие с обявения размер;
 • несъответствие с обявената търговска марка;

Рекламациите се приемат до пет работни дни след закупуването на стоката. При предявяване на рекламация потребителят може да претендира за:

 • замяна на стоката с нова;
 • отбив от цената;
 • възстановяване на заплатената сума;

В срок от 14 работни дни след получаването на стоката, клиентът има право да я върне или замени ако са спазени следните условия:

 • запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладенa, не са отрязани или отлепени етикетите);
 • не са налице повреди в следствие на неправилна експлоатация;
 • запазени са оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива;
 • транспортните разходи за връщането на стоката са за сметка на клиента. При уважаване от наша страна на рекламацията и замяна на стоката с друга, куриерската такса за транспортирането на новата стока до Вас се поема от нас;
За чия сметка е куриерската услуга при връщане и замяна? 

Куриерските разходи за връщане и за замяна на стока са за сметка на Клиента, освен в случаите когато връщането е по вина на carnivalkids.com.

На какъв адрес да изпратя продукта за замяна/връщане? 

За информация относно връщане/замяна на пратки може да се обърнете към наш консултант на следните телефони:052/330 234, 0879 909 777

Получих дефектен/грешен продукт. Какво да направя? 

Моля, свържете се с нас на посочените в сайта имейл или телефон за точни указания. Нужно е да върнете продукта с куриерска фирма Спиди, за да можем да Ви изпратим желания от Вас артикул.

Липсва продукт от моята поръчка. Какво да правя? 

Моля, свържете се с нас на посочените в сайта имейл или телефон, за да уточним подробностите по изпращането на съответния продукт.

Как мога да поръчам от чужбина 

Поръчка от чужбина може да пуснете по същия начин, както и от България, единствената разлика е, че цените за доставка в чужбина варират в зависимост от държавата обема и теглото на пратката.

Зареждате ли отново модели, които са изчерпани? 

Някои от моделите могат да бъдат заредени отново.

Изработвате ли модели по индивидуална поръчка? 

Не изработваме модели по поръчка.

Мога ли да платя на куриера при самата доставка? 

Да. Докато правите поръчката си, под данните за доставка изберете начин на плащане „Наложен платеж“. Заплащането става в брой на куриера при получаване на пратката.

Искам да платя с карта? Как да го направя? 

Преди да завършите поръчката си в сайта в полето 3)Начин на плащане, трябва да сложите отметка срещу „Плащане с дебитна или кредитна карта“.

Натиснете отново бутон "ПОРЪЧАЙ", следвайте инструкциите и въведете данните в платформата за плащане.

Имам ли право да отворя пратката, преди да платя на куриера? 

Не можем да Ви предоставим такава възможност. Ако закупената от Вас стока не отговаря на очакванията Ви, винаги можете да я върнете или замените. Заедно с Вашата поръчка ще получите бланка за връщане или замяна.

Може ли друг човек да вземе пратката? 

Да, може. Не е задължително лично да приемете пратката. Нужно е на посочения адрес да има лице, което да я приеме.

Кога през деня ще бъде извършена доставката? 

В рамките на работния ден.

Какви са начините на плащане? 

Можете да платите с наложен платеж (в брой на куриера при доставка), както и с кредитна/дебитна карта (докато правите поръчката в сайта), или да платите по банков път на посочената в сайта банкова сметка.

Изпратена ли е моята поръчка? 

Можете да проверите статуса на Вашата поръчка като влезете в профила си в сайта на carnivalkids.com в опция "История на поръчките". Ще получите имейл с известие, когато поръчката Ви бъде предадена на куриерска фирма Спиди.

Какво да направя, ако се окаже, че продуктът не е подходящия номер или не стои добре? 

Ако се окаже, че поръчаният размер не е Вашия или не отговаря на очакванията Ви, можем да извършим замяна за друг размер/артикул. При замяна ни изпратете закупените артикули с куриер от фирма СПИДИ, като продуктите трябва да са с не нарушен търговски вид – да не са прани, гладени и да са запазени всички етикети, с които сте го получили.

Електронен магазин CARNIVAL KIDS не носи отговорност при изчерпване на количествата от даден артикул, опреден размер или десен, както и в случай на забавяне на пратката поради липса на наличности. При настъпване на някои от горепосочените обстоятелства Вие ще бъдете уведомени на посочения от Вас телефон за връзка или чрез е-mail, за да бъде потърсен техен заместител.