Детски дрехи Carnival Kids • Как да пазарувамКЪМ МОБИЛНА ВЕРСИЯ

бебешки и детски дрехи онлайн бебешки и детски дрехи онлайн бебешки и детски дрехи онлайн
бебешки и детски дрехи онлайн бебешки и детски дрехи онлайн бебешки и детски дрехи онлайн
колекция
ЗИМА
магазин за бебешки дрехи
ТОП ОФЕРТИ ЗИМА БЕБЕ МОМИЧЕ БЕБЕ МОМЧЕ МОМИЧЕ МОМЧЕ МОМИЧЕ 140-176 МОМЧЕ 140-176 ОБУВКИ БЕЛЬО ШАПКИ ШАЛОВЕ РЪКАВИЦИ ЧОРАПОГАЩНИЦИ АКСЕСОАРИ ЗА КОСА БАЛЕТ ДЪЖДОБРАНИ ТОП ОФЕРТИ ЗИМАКАК ДА ПАЗАРУВАМ?

       КАК К

 

1. РЕГИСТРАЦИЯ

 

За да пазарувате в сайта е необходимо първо да се регистрирате. В горния десен ъгъл на Вашия екран има бутон ВХОД. Той ще ви отведе на страницата с форма за регистрация. Тук трябва да попълните всички полета и да потвърдете с бутона ПРОДЪЛЖИ. Ако сте вече регистриран клиент, логването става със Вашия е-mail адрес и парола през бутона ВХОД. Всички вече регистрирани потребители влизайки през своят акаунт могат да разглеждат и поръчват всички предлагани от нас стоки. 

Съгласно Закона за защита на личните данни carnivalkids.com декларира, че ще използва предоставената от вас информация като име, адрес и т.н. единствено за целите на услугите, които ви предоставя, като вашите данни са напълно поверителни и няма да бъдат преотстъпвани на трети лица.

2. КАК ДА ПОРЪЧАМ

 

След като сте разгледали и избрали даден артикул е достатъчно да следвате следните стъпки:

1. избирате желания от Вас цвят, размер и количество (брой) от опцията за това;

2. добавяте в количката с бутон КУПИ;

3. ако желаете може да продължите с пазаруването или да се отправите към бутона ПОРЪЧАЙ;

4. ако искате да направите корекция на своята поръчка – вида на дрешката или избраното количество, можете да направите това като изтриете нежеланата стока – маркирате квадратчето за изтриване или променяте количеството в графата, непосредствено вдясно от избрания артикул. След което натискате ПОДНОВИ;

5. при избор на бутона ПОРЪЧАЙ, той ще ви отведе към форма, в която трябва да попълните адреса за доставка, ако той различен от този, който сте посочили при Вашата регистрация и да изберете начина на плащане;

6. потвърждавате поръчката с бутон ПОРЪЧАЙ.От момента на Вашето потвърждаване поръчката Ви се регистрира при нас и на посочения от Вас е-mail адрес получавате автоматично генериран от системата е-mail за номера на Вашата поръчка и стойността, която трябва да заплатите с калкулираната в нея доставка.

 

3. НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

 

Възможните начини за плащане са:

1. с наложен платеж на куриера при получаване на доставката;
      2. с дебитна/кредитна карта чрез нашия виртуален POS терминал.
 

 

4. ДОСТАВКА


 Срокът за комплектоване на поръчката и доставка до посочения от клиента адрес е до 4 работни дни. Доставките се извършват с куриерска фирма ”СПИДИ“ всеки работен ден без неделя!
Стойността на доставката до всички населени места на територията на цялата страна е 3,00 лв., независимо от теглото на пратката.


При покупка на обща стойност над 50лв - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!!! 

 

5. УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКАТА


 Според закона за защита на потребителите и правилата за търговия, потребителят има право на рекламация при:

1. констатирани липси;

2. дефекти на стоката;

3. несъответствие с обявения размер;

4. несъответствие с обявената търговска марка.

 

Рекламациите се приемат до пет работни дни след закупуването на стоката.


 При предявяване на рекламация потребителят може да претендира за:

- замяна на стоката с нова;

- отбив от цената;

- възстановяване на заплатената сума.

 

В срок от 7 работни дни след получаването на стоката, клиентът има право да я върне или замени ако са спазени следните условия:

    1. запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладенa, не са отрязани или отлепени етикетите);

     2. не са налице повреди в следствие на неправилна експлоатация;

     3. запазени са оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива;

     4. транспортните разходи за връщането на стоката са за сметка на клиента. При уважаване от наша страна на рекламацията и замяна на стоката с друга, куриерската такса за транспортирането на  новата  стока до Вас се поема от нас;

 

Електронен магазин CARNIVAL KIDS не носи отговорност при изчерпване на количествата от даден артикул, опреден размер или десен, както и в случай на забавяне на пратката поради липса на наличности. При настъпване на някои от горепосочените обстоятелства Вие ще бъдете уведомени на посочения от Вас телефон  за връзка или чрез е-mail, за да бъде потърсен техен заместител.

колекция
ЛЯТО
летни детски дрехи
ТОП ОФЕРТИ ЛЯТО БЕБЕ МОМИЧЕ БЕБЕ МОМЧЕ МОМИЧЕ МОМЧЕ МОМИЧЕ 140-176 МОМЧЕ 140-176 САНДАЛИ БЕЛЬО ШАПКИ ШАЛОВЕ ЧАНТИ БАНСКИ АКСЕСОАРИ ЗА КОСА АКСЕСОАРИ БАЛЕТ ДЪЖДОБРАНИ ТОП ОФЕРТИ ЛЯТО